Mund të duhet pak kohë që të dhënat të ngarkohen, ju lutem prisni.

Duke përdorur faqen e internetit Instasaved.net, ju mund të shkarkoni histori nga Instagram. Shkarkimi është i mundur vetëm nga profilet publike, jo nga ato private.

Thjesht shkruani emrin e përdoruesit të Instagram-it historitë e të cilit dëshironi të shihni dhe më pas shkarkoni në pajisjen tuaj (kompjuter, tablet, celular) në fushën e mësipërme.

FAQ

Çfarë mund të shkarkoj duke përdorur këtë shërbim?

Histori nga çdo profil publik në Instagram.

Në cilat pajisje punon ky shërbim?

Instasaved.net punon si çdo faqe në internet në një shfletues të azhurnuar në kompjuterë, tableta dhe smartphone.

A mund të shkarkoj një histori nga llogaria e dikujt tjetër?

Po. Për sa kohë që llogaria e kërkuar nuk është private, mund të shkarkoni histori prej saj.

Sa kushton përdorimi i këtij shërbimi?

Përdorimi i shërbimit tonë është plotësisht falas për përdoruesit e kësaj faqe.

A mund të ripërdor historitë e shkarkuara nga Instagram?

Ne rekomandojmë të shkarkoni histori vetëm për qëllime informative. Ne nuk rekomandojmë të ripërdorni historitë e njerëzve të tjerë, pasi të drejtat për materialet e shkarkuara u përkasin autorëve të tyre.

Në cilin format skedari shkarkohen historitë?

Historitë video shkarkohen në formatin MP4 dhe historitë fotografike shkarkohen në formatin JPEG.

Si mund t'i shoh historitë e mia të shkarkuara?

Historitë e videos mund të shikohen në çdo riprodhues të azhurnuar të videos ose direkt në shfletues (thjesht tërhiqni videon e shkarkuar në shfletues). Historitë e fotove mund të shikohen në programet e shikimit të imazheve ose, si video, në një shfletues uebi.

https://instasaved.net/sq Kopjoni
Регистрация
Для того чтобы воспользоваться всеми функциями нашего сервиса, пройдите быструю регистрацию. Всего пару минут.

Forgot your password?

или