Можеби ќе потрае некое време за да се вчитаат податоците, почекајте.

Користејќи ја веб-страницата Instasaved.net, можете да преземате приказни од Instagram. Преземањето е можно само од јавни профили, не од приватни.

Само внесете го името на корисникот на Instagram чии приказни сакате да ги прегледате и потоа преземете на вашиот уред (компјутер, таблет, мобилен) во горното поле.

Најчесто поставувани прашања

Што можам да преземам користејќи ја оваа услуга?

Приказни од какви било јавни профили на Инстаграм.

На кои уреди работи оваа услуга?

Instasaved.net работи како и секоја веб-страница во ажуриран прелистувач на компјутери, таблети и паметни телефони.

Може ли да преземам сторија од туѓа сметка?

Да Сè додека бараната сметка не е приватна, можете да преземате приказни од неа.

Колку чини да се користи оваа услуга?

Користењето на нашата услуга е целосно бесплатно за корисниците на оваа страница.

Може ли повторно да ги користам преземените приказни од Инстаграм?

Препорачуваме преземање приказни само за информативни цели. Ние не препорачуваме повторна употреба на приказни за други луѓе, бидејќи правата за преземени материјали им припаѓаат на нивните автори.

Во кој формат на датотека се преземаат приказните?

Видео приказните се преземаат во формат MP4, а фото-приказните се преземаат во формат JPEG.

Како ги гледам моите преземени приказни?

Видео приказните може да се прегледуваат во кој било ажуриран видео плеер или директно во прелистувачот (само повлечете го преземеното видео до прелистувачот). Фото-приказните може да се прегледуваат во програми за прегледување на слики или, како што се видеа, во веб-прелистувач.

https://instasaved.net/mk Копирај
Регистрация
Для того чтобы воспользоваться всеми функциями нашего сервиса, пройдите быструю регистрацию. Всего пару минут.

Forgot your password?

или