Mund të duhet pak kohë që të dhënat të ngarkohen, ju lutem prisni.

Në këtë faqe mund të shkarkoni video nga profilet në Instagram.

Ju mund të shkarkoni video nga postimet në Instagram dhe nga IGTV. Shkarkimi është në dispozicion nga profilet publike (jo-private) të Instagram-it.

https://instasaved.net/sq/save-video Kopjoni
Регистрация
Для того чтобы воспользоваться всеми функциями нашего сервиса, пройдите быструю регистрацию. Всего пару минут.

Forgot your password?

или