Mund të duhet pak kohë që të dhënat të ngarkohen, ju lutem prisni.

Në këtë faqe mund të shkarkoni postimet e fundit nga çdo llogari në Instagram. Për të shkarkuar, duhet të specifikoni emrin e përdoruesit.

Mund të shkarkoni vetëm postime foto dhe video nga llogaritë publike. Shërbimi është falas.

https://instasaved.net/sq/save-profile-posts Kopjoni
Регистрация
Для того чтобы воспользоваться всеми функциями нашего сервиса, пройдите быструю регистрацию. Всего пару минут.

Forgot your password?

или